Бараме копирајтер

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Од кандидатот очекуваме:

 

·         Работно искуство како копирајтер

·         Одлично познавање на англиски јазик

·         Комуникациски вештини

 

Одговорности:

 

 

Нудиме можност за развој на вашите вештини како и можност за постојано напредување и усовршување.

Ако сте заинтересирани за оваа позиција и ги задоволувате критериумите, ве молиме испратете CV најдоцна до 15.12.2017 година на e-mail адреса: hr@ifmccann.com.

Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесен избор.