БАРАМЕ 3D артист

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Од кандидатите очекуваме:

 

Квалификации/способности:

– Одлично познавање на софтвер за 3D визуализизацијa Mayaили 3ds Max или Cinema 4D;

– Познавање на Adobe After Effects, Ilustrator, Photoshop;

– Најмалку две години работно искуство на исто или слично работно место

 

 

Одговорности:

Изработка на 3D анимации по предходно изработен story board. Моделирање,текстурирање, анимација и рендер.

Подготвеност за тимска и самостојна работа

Комуникација и координација со другите тимови во агенцијата

Нудиме можност за развој на вашите вештини, работа за светски познати брендови и компании, како и можност за постојано напредување и усовршување.

Ако сте заинтересирани за оваа позиција и ги задоволувате критериумите, ве молиме испратете CV и Demo Reеl најдоцна до 22.12.2017 година на e-mail адреса: hr@ifmccann.com.

Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесен избор.