The art of mixology за Пивара Скопје

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

На 14.3. наздравивме со чашите високо кренати горе за новите светски познати брендови на жестоки пијалаци кои станаа дел од понудата на Пивара Скопје. Таков импресивен повод заслужува подеднакво импресивен настан, па токму Националната опера и балет беше местото каде стотиците присутни уживаа во перфектното сервирање на Bacardi, Martini, Bombay Sapphire, Grey Goose, Patron… како и на премиум содите и тоници Three Cents. Додека уште дебатираме на темата кој коктел е нашиот омилен, погледнете дел од атмосферата…