А1 Македонија и Netflix

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Уште еден фантастичен настан во организација на McCann Skopje!
На 21 март, преполното фоаје на НОБ беше обоено во боите на А1 Македонија и Netflix, кои официјално ја најавија меѓусебната соработка за нашиот пазар. Вечерта ја отворија брилијантните Наталија Теодосиева, Петар Стојанов, Нина Деан и Никола Наковски, кои изведоа песни од култната серија Money Heist.

Сосем мал дел од атмосферата: