Отворање на нова H&M продавница во Skopje City Mall

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Изминатиот период имавме супер забавни активности поврзани со отворањето на новата, трета по ред продавница на H&M во Скопје.
Кои се (само неколкуте) важни нешта поврзани со отворањето на H&M во Skopje City Mall?
📸 Моден едиторијал со бренд амбасадорите во соработка со Портрет
🎨 Креативна работилница за деца за сето времетраење на отворањето
🎧 Целодневно журче со Еми Ермилова и Димиш

👥 Преполни редици со среќни купувачи уште рано, рано наутро

 

Ви пренесуваме дел од атмосферата на фотките.