HRT – Празнични џинглови

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Во последните неколку години, новогодишните џинглови на Хрватската национална телевизија (HRT) традиционално ја најавуваат сезоната на празници.

Оваа година, нам ни припадна задоволството на главниот снешко да му дадеме нов и модерен изглед, како и да го создадеме неговото семејство.

Креиравме шест 3D анимации – секоја со различна, празнична приказна. Џингловите зборуваат за семејството, интересните празнични моменти и преубавата зимска атмосфера.