Добре дојде Campari Group во портфолиото на Пивара Скопје!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Одлична енергија, три различни брендинг сет-апи: Aperol, Campari и Bulldog и три различни сегменти вткаени во една единствена забава.  Нема подобар начин да се каже добре дојде Campari Group во големото портфолио на Пивара Скопје – од уникатна забава на rooftop.

Kреативна егзекуција, организација на настан и целосно брендирање на простор: