Metropoli ASMR

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Среќни сме бидејќи успеавме да ја реализираме првата ASMR телевизиска реклама за брендот Metropoli на нашиот драг клиент Cermat.

Погледнете ја и слушнете го вкусот на Metropoli. Проектот го реализиравме заедно со нашите AdVenture Production Agency.