Тиквеш винарија календар 2013

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Нашата инспирација од најдобрите вина и прекрасни девојки.

 

2013 е искушение…за сите сетила кои заведуваат

будејќи страст и сензуалност

2013 е врската меѓу виното и уметноста…

уметност изразени низ емоции

емоции кои инспирираат.

Тиквеш календар 2013г.

Еден од најголемите предизвици за креативците е создавањето календар. Уште повеќе, кога станува збор за календар на најдобрата винарија во регионот.

Ви го претставуваме ова ремек дело да живее со вас низ целата 2013г.