Дани и Александар Митевски ја донесоа Кока-Кола празничната магија во Македонија

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Еве ја! ‘‘Празнична магија‘‘ на Кока-Кола

‘‘Празнична магија‘‘ е првата Кока-Кола новогодишна песна која е целосен македонски музички продукт. Веќе е на топ листите на најпопуларните радио станици и прераснува во вистински новогодишен хит. Дани и Александар Митевски се македонските музичари кои стојат позади песната. Заедно со нив, направивме одлична работа, нели?