Новогодишно изненадување од Кока-Кола

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Компанијата Кока-Кола ни постави нов предизвик: одлучија да создадат за прв пат целосен домашен музички продукт, Кока-Кола новогодишната и Божиќна песна!

Компанијата Кока-Кола ни постави нов предизвик: создавање на целосно домашен музички производ, новогодишната и Божиќна песна на Кока-Кола. Песната ќе биде дел од ТВ рекламата која ќе се емитува во Македонија.Музиката, текстот, аранжманот и продукцијата ќе бидат локални а песната ќе ја изведува македонска музичка ѕвезда. Ќе биде огромен предизвик но и можност да бидеме дел од најпрепознатливата новогодишна песна во светот.