А1 Македонија

Предизвикај ја иднината

Прочитај повеќе

Халкбанк

Славиме 10 години HALKBANK во Македонија

Прочитај повеќе

А1 Македонија

Најбрз мобилен интернет

Прочитај повеќе

Халкбанк

Halkpay

Прочитај повеќе

Трагаме по идеи кои инспирираат. Големи или мали, храбри или луди.

Добри идеи создаваат добри приказни. Добрите приказни ги поврзуваат брендовите и луѓето.

Идеите се раѓаат секогаш и секаде. Од првото утринско кафе, телефонските повици или можеби од онаа стара фотографија која сме ја виделе пред пет години на некоја разгледница, па останала во наше сеќавање. Идеи се раѓаат дури и низ ексел табелите и графиконите…

Но, најдобрите идеи доаѓаат од вистината, па токму затоа, нашата потрага по вистината никогаш не престанува.

Вистината носи интегритет. Што правиме и како го правиме тоа? Со храброст, смелост, визија, умешност и душа. Нашата предност е во тоа што веруваме дека може да направиме сè што ќе замислиме. Единствена граница е нашата имагинација, а таа нема граници.

Ајде да ја најдеме вистината заедно.
И да ја кажеме гласно и добро.