Вински Бон Тон помеѓу најдобрите кампањи во регионот

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Кампањата Вински Бон-Тон изработена за клиентот Винарија Тиквеш беше одбрана за една од најдобрите кампањи во регионот.

Во рамките на Weekend Media Festival се одржа ревијалниот дел Balcannes во кој од сите пријавени кампањи во регионот беа одбрани 25 најдобри кои беа претставени на самиот фестивал. 

Кампањата Вински Бон-Тон беше избрана од страна на стручното жири и претставена на фестивалот.