СКОПСКО со реклама по повод 90 години

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

СКОПСКО е најстариот пивски бренд во Македонија кој годинава слави 90 години од правењето на првото СКОПСКО!

Во име на 90-те години СКОПСКО, на пазарот се појави ограничена серија на лименки СКОПСКО преслечени во ретро руво.

Меккен Скопје ја имаше честа да сними ТВ спот за оваа ретро колекција кој можете да го погледнете тука: