Полна Чаша на фестивалот Sempl

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Полна Чаша е долгорочна онлајн корпоративна платформа која овозможува континуирана комуникација и интеракција со потрошувачите. Проект кој што со многу страст го работиме заедно со Пивара Скопје, и за помалку од една година, објавивме преку 300 статии и интервјуа, успеавме да влеземе во интеракција со повеќе од 320.000 луѓе, а секој месец остваруваме просечен досег од 460.000. Годинава учествувавме и на фестивалот Sempl, видеото можете да го погледнете тука: