Coca-Cola ја започна празничната магија

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

И сега се подобро е, волшебно е, заедно сме…
дај нека трае, тоа е тоа чувство…
ништо на светот не нè запира нас…

 

Вака годинава Coca-Cola ја започнува новогодишната магија и ја пренесува својата универзална порака за љубов и споделување и на македонски јазик.

Песната од новогодишната реклама на Coca-Cola која се емитува во Македонија ја пее популарниот пејач Влатко Лозаноски кој успеа да ја долови празничната атмосфера преку текстот кој ги опева вредностите на најомилениот пијалак на светот: семејството, радоста, оптимизмот и неповторливата магија на заедничките мигови.

Извршен продуцент на песната е Меккен Скопје, а како таа звучи можете да погледнете тука: