McCann вработува

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Да се биде дел од нашиот тим е предизвик и единствено искуство. Бараме амбициозни и мотивирани луѓе, со изразени комуникациски способности, подготвени за работа во динамично oкружување, тимски играчи, подготвени на предизвици.

Да се биде дел од нашиот тим е предизвик и единствено искуство. Бараме амбициозни и мотивирани луѓе, со изразени комуникациски способности, подготвени за работа во динамично oкружување, тимски играчи и oтворени за нови предизвици.

 

Потребни се:

 

1. СМЕТКОВОДИТЕЛ

 

Потребни квалификации:

• Високо образование, економски факултет

• Oдлично познавање на англиски јазик

• Познавање на MS Office програмите и Pantheon

• Минимум 5 години работно искуство

• Познавање на сметководствени стандарди, законски прописи и нивно следење 

:

2. МЕНАЏЕР ЗА БУЏЕТИРАЊЕ И КОНТРОЛА

 

Потребни квалификации:

• Високо образование, економски факултет

• Одлично познавање на англиски јазик

• Познавање на MS Office програмите и Pantheon

• Минимум 5 години работно искуство

• Познавање на сметководствени стандарди, законски прописи и нивно следење

• Excel sheets, пресметки, финансиски стратегии,  извештаи, одлични комуникациски способности,   кратки рокови

 

3. ГРАФИЧКИ ДИЗАЈНЕР

 

Потребни квалификации:

•  Задолжително искуство во подготовка на материјали за печатење

•  Одлично познавање на англиски јазик

•  Комуникативност

•  Високо образование ќе се смета за предност

 

Доколку сакате да станете дел од нашиот динамичен и успешен тим, да се развивате и надоградувате заедно со нас, испратете ја својата биографија заедно со фотографија наадреса: на e-mail адреса: jobs@mccann.com.mk или на адреса Пиринска бр 23, 1000 Скопје

 

Рок на пријавување за првите две позиции до 31.12.2014

Рок за пријавување за третата позиција до 24.12.2014