McCANN Skopje на нова адреса

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Нашиот нов центар на креативноста се наоѓа на ул.Пиринска бр.23 во центарот на Скопје.

Имајќи во предвид дека единствената константа е промената, ние постојано се менуваме. Овој пат го смениме нашето опкружување, нашите канцеларии и адресата. Повторно сме во центарот на градот, чувствувајќи го неговиот ритам.

Нашиот нов центар на креативноста се наоѓа на ул.Пиринска бр.23.

Иако промената е константа, едно нешто што никогаш не го менуваме е нашата способност за огромна креативност и подготвеност да бидеме исклучителни во сè што правиме!