COCA-COLA EURO HAPPINESS TRUCK 2016

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Замисли топло лето, многу жега, а малку сенка. А сега замисли како одненадеж доаѓа бран освежување.

Или Coca-Cola камион полн со изненадувања. Coca-Cola и Меккен ова лето тргнаа во ваква освежувачка авантура сè со цел да донесат повеќе насмевки и радост на секој од нас. Време е да престанеш да замислуваши да ја пронајдеш наредната освежувачка станица на Coca-Cola Euro Happiness Truck 2016.  

 

Низ 13 поголеми градови вклучувајќи ги Скопје, Тетово, Гостивар, Струга, Куманово, Велес, Неготино, Штип, Кочани, Струмица, Битола, Прилеп и Охрид специјално дизајнираниот Coca-Cola камион ќе донесе многу изненадувања и дури 60.000 бесплатни Coca-Cola пијалаци.

Токму она што ни недостигаше за совршено фудбалско лето.