Проекти

Наградна игра МојДДВ #МојаНаграда

Наградна игра МојДДВ #МојаНаграда

ЛУКОИЛ наградна игра „Полни, патувај и добивај“

ЛУКОИЛ наградна игра „Полни, патувај и добивај“

Важни се луѓето

Важни се луѓето

53 BITEF Festival

53 BITEF Festival

Rosa школи за родителство

Rosa школи за родителство

Coca-Cola Активни зони

Coca-Cola Активни зони

16 дена активизам: #СлушниЈа

16 дена активизам: #СлушниЈа

Собираме и ре-креираме со Бимилк

Собираме и ре-креираме со Бимилк

Fixie Period Panties

Fixie Period Panties