Проекти

Најбрзиот мобилен интернет насекаде во Македонија

Најбрзиот мобилен интернет насекаде во Македонија

Донаторска платформа за борба против Ковид-19 „Солидарност“

Донаторска платформа за борба против Ковид-19 „Солидарност“

Настан за претставување на новиот А1 бренд

Настан за претставување на новиот А1 бренд

A1 World of Music

A1 World of Music

Дизајн на каталог и брошура

Дизајн на каталог и брошура

Промотивна кампања за борба против корупцијата во јавниот сектор

Промотивна кампања за борба против корупцијата во јавниот сектор

ЉУБОВТА Е СЕКОГАШ ИСПРАВНА – Coke @ Парада на гордоста во Скопје 2019

ЉУБОВТА Е СЕКОГАШ ИСПРАВНА – Coke @ Парада на гордоста во Скопје 2019