Нова магија на полиците од Magic MG

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Искрено сме благодарни на нашиот клиент ГЕМАК, што ни даде можност да бидеме дел од градењето на новиот бренд-идентитет на MAGIC апетисаните, кои ќе ве маѓепсаат!
Напорно работевме на развивање на новиот изглед на брендот и пакувањата кои веруваме дека ќе се издвојуваат на пазарот, а вие едвај ќе дочекате да ги пробате сите несекојдневни мешавини и иновативни вкусови!
Magic е водечки бренд на јаткастите производи во Македонија и служи како пример за квалитет во оваа конкурентна и растечка индустрија.