Coca-Cola караван во Македонија

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Магичниот караван на Coca-Cola оваа година, во организација на McCann Skopje, прошета низ Македонија, односно, ги посети градовите Скопје, Битола, Охрид и Струмица. Сите посетители имаа можност да уживаат во вистинска празнична магија, да се сликаат со Дедо Мраз и да уживаат во различни Coca-Cola активности!