Денес е денот за нов почеток на Жито Лукс

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Ја раскажуваме новата приказна на Жито Лукс – приказна која нѐ инспирира и мотивира да излеземе од комфорната зона, правејќи го првиот чекор на новиот пат. Ако се прашуваме кога, денес е денот! Концепт го заокруживме со ТВ реклама која зборува за важноста на малите победи во секојдневниот живот и потрагата по најдобрата верзија од себе.