А1 Македонија – Предизвикај ја иднината

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Во нашата природа е да се натпреваруваме, да бараме предизвици, да ги поместуваме границите. Најголемиот оператор во земјата, А1 Македонија, ни го довери предизвикот да ја креираме новата кампања „Предизвикај ја иднината”, плод на стотици часови напорна тимска работа. Погледнете го видеото: