Отворање на нова H&M продавница во Скопје

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Секогаш е вистински предизвик, но и задоволство да се работи на проект за H&M, а кога тимот ужива во работата, резултатите изгледаат фантастично.
Погледнете како си поминавме на настаните кои ги организиравме по повод отворањето на втората H&M продавница во Скопје, во новоотворениот Diamond Mall Skopje.