БАРАМЕ GRAPHIC DESIGNER

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Ако си подготвен/а да се надминеш себеси и сакаш нови предизвици во динамична работна атмосфера, тогаш ти си човекот кој го бараме!

Испрати твое CV на hr@ifmccann.com најдоцна до 18.06.2021