БАРАМЕ SENIOR DIGITAL ACCOUNT MANAGER

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Ако имаш најмалку 3 години искуство во областа и си подготвен/а за нови предизвици во динамична работна атмосфера, тогаш ти си човекот кој го бараме!

Испрати твое CV на hr@ifmccann.com најдоцна до 14.05.2021