Пред нас е 42. издание на Интернационалниот фестивал на филмска камера Браќа Манаки. McCann Skopje и оваа година е партнер на фестивалот кој е едно од најголемите културни обележја на Македонија во светски рамки.
Пораката на Фестивалот „И покрај сè“, надополнета со моќната визуелизација совршено ги отсликува ентузијазмот и енергијата кои сите инволвирани ги вложија за повторно да имаме врвен културен настан, и покрај сите предизвици кои ги донесе глобалната пандемија.