Што ќе остане исто, a што ќе се промени во адвертајзингот по (и за време) на коронатa?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Заедно со AmCham Macedonia организиравме панел дискусијата на тема која не ги остава мирно да спијат сите маркетери во светот. Учесниците имаа можност да слушнат што имаат да кажат Ирина Маја, Директор за раст и развој во Меккен СКопје, Richard Bonner-Davies, I&F Grupa President International Business, Services and New Market Development и Маја Наумовска Савеска, директор за корпоративни и маркетинг комуникации во Halkbank AD Skopje.