Бараме ПР менаџер, сениор графички дизајнер и менаџер за дигитални комуникации

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

 

 

Нудиме можност за развој на вашите вештини, работа за светски познати брендови и компании, како и можност за постојано напредување и усовршување.

Ако сте заинтересирани за некоја од овие позиции и ги задоволувате критериумите, ве молиме испратете ни CV најдоцна до 01.03.2017 година на e-mail адреса: hr@ifmccann.com.

Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесен избор.