McCANN Skopje за Cevahir Holding

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Под мотото Life Unlimited, беше лансирана кампањата за Cevahir Sky City, резиденцијален комплекс и трговски центар во Скопје,Македонија.

Од креативната кујна на McCANN Skopje, овој пат излезе името на проектот, комплетниот корпоративен визуелен идентитет, стратегијата и лансирањето на IMC продажната и имиџ кампањата. ПР активностите во фазата на лансирањето се исто така дело на McCANN Skopje.

Со прес конференција, Cevahir Sky City ги отвори вратите за “седмата сила”, а веднаш потоа и за сите заинтересирани.

ТВ спот, принт кампања, OOH, дигитални активности, сите лансирани во еден ден го заокружија овој интересен проект и најавија нов макетинг тренд во секторот на недвожности во земјата.