Компанијата „McCann Grupa” го смени името во “I&F McCann Grupa”

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

“McCann Grupa”, еден од водечките комуникациски системи во Југоисточна Европа во иднина ќе работи под името “I&F McCann Grupa”. Со промената на името се истакнува континуитетот на агенцијата која е присутна на пазарот речиси две децении а денес успешно работи во целиот регион.

” успешно работи во осум земји во регионот и вработува околу 300 талентирани професионалци. На интернационалните, регионалните и локалните клиенти им обезбедува најквалитетни стратешки и креативни решенија за развој на брендовите низ сите комуникациски канали. Резултатите од знаењето, посветеноста, изразената професионалност, креативноста и одговорноста се рефлектираат во долгорочната соработка со клиентите и во повеќе од 150 освоени награди на домашни и меѓународни фестивали, меѓу кои и две награди на најзначајниот светски рекламен фестивал во Кан, „Cannes Lions“.