Coca-Cola Соба на радоста

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Не постои поголемо задоволство од тоа да направиш некого среќен за време на магичниот новогодишен период. Годинава, заедно со Coca-Cola успеавме да донесеме многу насмевки и радост за сите, а особено за децата во Детската клиника во Скопје.

Новогодишниот Coca-Cola караван кој го организиравме во декември донесе вистинска празнична магија, радост и забава и ја исполни својата хуманитарна мисија. Благодарение на добрите срца на илјадници граѓани, добрата волја на голем број компании, училишта, општини и јавни институции и партнерството со издавачки куќи,  во текот на новогодишниот караван собравме преку 600 книги кои се наменети за децата во Детската клиника во Скопје. Заедно со Coca-Cola ja преуредивме и заедничката просторија во склоп на клиниката во која децата можат да уживаат во добиените книги, да играат, се дружат, да го разубават и исполнат времето поминато во болница. Coca-Cola соба на радоста беше дочекана од со голема радост и задоволство, а ние со нетрпение уште од сега чекаме да видиме што ќе ни донесе караванот оваа година.