Coca-Cola EURO 2020

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Македонија за прв пат во историјата заигра на Европското првенство ЕУРО 2020!

Coke и фудбал прават синергија која обединува… и прави РИВАЛИТЕ да станат СОЈУЗНИЦИ кога НАВИВААТ заедно за нашата репрезентација.

И тоа е во срцето на глобалната Coca-Cola Euro платформа, задавајќи ни ја задачата да ја локализираме кампањата во Македонија и да градиме национална фудбалска еуфорија.

Ги идентификувавме локалните моменти и ги претворивме во инспиративни пораки и визуелни решенија, согласно очекувањата и потребите на локалните целни групи.