70 години BiMilk

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Оваа година, BiMilk прославува 70 години од основањето. По тој повод, ја имавме честа да го креираме јубилејното лого и key visual со кои брендот ќе го прослави јубилејот.