Интерактивна 3D OOH и Digital кампања за А1 Македонија

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Во месецот ноември, А1 Македонија традиционално го организираше најголемиот е-спорт настан во земјава A1 Game Fest, за кој заедно со нашите AdVenture Production Agency и UM Skopje работевме на интерактивна 3D OOH и Digital кампања, која ги привлече љубопитните погледи на голем број минувачи и скролачи.