Жан Митрев Клиника: Прегледај се навреме

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Постојат голем број на причини зошто луѓето често го одложуваат одењето на лекар, надевајќи се дека проблемот ќе исчезне сам од себе. Игнорирањето на нашето здравје е како игнорирање на камче во патиката – мало е и иритирачко, но предизвикува непријатност и пречи додека не се отстрани. Наша задача беше да ја подигнеме свеста дека редовните здравствени прегледи се единствениот начин да се превенираат болестите и да се спречат компликации.