А1 Македонија: Забавата продолжува со A1 Combo

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Инспирирани од четвртиот роденден на А1 Македонија и понесени од радосните емоции што ги носи прославата, ги „чепнавме“  ТВ екраните и социјалните мрежи, со оживување на добро познатата евергрин „Шила“. Ја искористивме моќта на ритамот. да ја прикажеме супериорната брзина на оптичкиот интернет на А1.