ПАРТНЕРИ НА „БРАЌА МАНАКИ“

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

McCann Skopje и оваа година е креативен партнер на Интернационалниот фестивал на филмска камера Браќа Манаки. 🎥

Горди сме да бидеме дел од манифестација која е едно од најголемите културни обележја на Македонија, препознаена низ целиот свет.

Фестивалот ќе се одржи од 20 до 27 август во Битола.