Награди

2023
Награди
Најдобар корпоративен настан за 2022 година – прославата на 100 години Пивара Скопје. Најдобра бренд активација за 2022 година за Schweppes Mixology.
2019
Награди
Награда за храброст на клиентот. „Love is always the right way!”, The Coca-Cola Company
2014
Награди
„Скопско“, Пивара Скопје помеѓу 25 најдобри кампањи од шест земји од Југоисточна Европа.
2013
Награди
Златен Семплер за најдобра регионална кампања на социјални медиуми. Алкалоид АД Скопје, „Бекутан Радосница“
Награди
Винарија Тиквеш, „Вински бон-тон“помеѓу 25 најдобри кампањи од шест земји од Југоисточна Европа.
2011
Награди
Финалист, “Честитка за Денот на вљубените”, Casa Italia
2009
Награди
Златен Лав за најдобра употреба на амбиентлни медиуми. "Check them" („Провери ги“), кампања против рак на тестиси, НВО Veritas Spiriti
Награди
Финалист. "Check them" („Провери ги“), кампања против рак на тестиси, НВО Veritas Spiriti
Награди
Злато. "Check them" („Провери ги“), кампања против рак на тестиси, НВО Veritas Spiriti
Награди

Награда од жирито за креативност. "Check them" („Провери ги“), кампања против рак на тестиси, НВО Veritas Spiriti

Најдобро таргетирана кампања. "Check them" („Провери ги“), кампања против рак на тестиси, НВО Veritas Spiriti

Кампања во потесен избор во категорија. "Check them" („Провери ги“), кампања против рак на тестиси, НВО Veritas Spiriti

2008
Награди

Best ACT of Golden Drum. "Check them" („Провери ги“), кампања против рак на тестиси, НВО Veritas Spiriti

Кампања во потесен избор во категорија Адвертајзинг кампањи. "Check them" („Провери ги“), кампања против рак на тестиси, НВО Veritas Spiriti

2007
Награди
Второ место за постер и награда две акредитации за фестивалот Flaming rose - Golden Drum компетиција за најдобар постер Порторож/Пиран