Про-боно проект со Високата школа за новинарство и односи со јавноста

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Про-боно проект за доделување на стипендии за упис на Високата школа за новинарство и односи со јавноста.

McCann Skopje и Високата школа за новинарство и односи со јавноста започнаа долгорочен проект за доделување стипендии на талентирани средношколци. McCann е креаторот на визуелниот идентитет на проектот како и дизајн на материјалите за промоција како што се ТВ анимација, лифелти, огласи, брендинг на авотбуси и постери.

Проектот овозможува 3 годишна стипендија на одбрани талентирани студенти и им нуди можност да стажираат во агенцијата.