БАРАМЕ ACCOUNT MANAGER

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Ако ти се работи со големи светски брендови, во глава имаш кул проекти што сакаш да ги оствариш, и не ти се чека ни минута повеќе: имаме добра вест за тебе!
Креативната банда на McCann ги отвара вратите за мотивиран Account Manager, со минимум 3 години искуство. Испрати го своето CV на линкот: https://bit.ly/3xGNpc6
Рокот за пријавување е до 22.06.2022