БАРАМЕ АКАУНТ МЕНАЏЕР

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Ако имаш 3 или уште подобро, повеќе години искуство во акаунтската работа во агенција, компанија или организација, ако сакаш да менаџираш проекти и да работиш во динамична атмосфера, ти си нашиот нов колега/колешка. Го очекуваме твоето CV најдоцна до 03.12.2021 на следниов линк:

Прикачи CV и аплицирај 

 Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат повикани на разговор.