MK ENG

БАРАМЕ ГРАФИЧКИ ДИЗАЈНЕР

 

Од кандидатите очекуваме:

 • Најмалку две години работно искуство на исто или слично работно место
 • Одлично познавање на Adobe програмите
 • Познавање на техники на припрема за печат и печатење
 • Одлично познавање на англиски јазик
 • Подготвеност за тимска и самостојна работа

Одговорности:

 • Создавање на иновативни дизајнерски концепти и решенија
 • Дизајн на лого, брендирање, изработка на продажни елементи за кампањите (ПОС материјали)
 • Користење на сите релеватни дизајнерски алатки (типографија, лого, колорит, графика, илустрација, фотографија, 3Д рендеринг) на соодветен начин
 • Развој на сите креативни решенија за комуникација (офлајн и онлајн)
 • Обработка на фотографии
 • Подготовка на припреми за печатење
 • Комуникација и координација со другите тимови во агенцијата
 • Разбирање на потребите и барањата на клиентот, брифирање, следење на трендовите

Нудиме можност за развој на вашите вештини, работа за светски познати брендови и компании, како и можност за постојано напредување и усовршување.

Ако сте заинтересирани за оваа позиција и ги задоволувате критериумите, ве молиме испратете CV најдоцна до 20.08.2017 година на e-mail адреса: hr@ifmccann.com.

Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесен избор.