MK ENG

Coca-Cola ТВ реклама 2016

Предизвик:

Како да ја вистински да ја доближиме новогодишната магија на Coca-Cola до секој граѓанин во Македонија?

Решение:

Така што заедно со нашиот клиент Coca-Colaи тимот кој работеше на проектот, ја пренесовме универзалната порака за љубов, семејство, радост и оптимизам на македонски јазик.

Песната од новогодишната реклама на Coca-Cola која се емитува во Македонија ја пее популарниот пејач Влатко Лозаноски кој успеа да ја долови празничната атмосфера преку текстот кој ги опева вредностите на најомилениот пијалак на светот: семејството, радоста, оптимизмот и неповторливата магија на заедничките мигови.

Извршен продуцент на песната е Меккен Скопје, а како таа звучи можете да погледнете тука: